harvs gamla skola

Mäklare anlitar modefotografer

Lämna en kommentar

Att mäklarna lägger ned allt mer tid på fotografering av bostäderna har man ju märkt på senare år. I storstäderna finns det dessutom firmor som specialiserar sig på olika områden. Som Alvhem i Göteborg till exempel som jobbar extremt mycket med styling i den lantliga stilen.

I dag kom ett pressmeddelande om en ny stockholmsmäklare, Fantastic Frank, som spinner vidare på att lägenhetens inredning ska ha en viss stil. I stället för att försöka inreda så att så många som möjligt ska tilltalas så har de valt att satsa på att hellre få ska fastna och det rejält. Genom att göra anspråk på våra känslor vill de få ut så mycket på priset.

– Vi arbetar på samma sätt som inredningstidningarna, vi tar fram och stärker den karaktär som redan finns i bostaden. Vi har valt att jobba med fotografer inom konst, arkitektur och mode för att ta fram nya manér att fotografera bostaden på, säger grundaren Tomas Backman.

Det ska bli intressant att följa hur det går för dem, och om inte annat är det riktigt spännande att kolla in de olika lägenheterna. För snyggt är det, även om man emellanåt tittar mer på inredningen än på lägenheten som sådan.

fftema_large

Annonser

Författare: lilestrade

Journalist som bor i en gammal skola med man och två barn i en by utanför Sundsvall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s