harvs gamla skola

Proffshjälp med köket

1 kommentar

I går var det en stor händelse i Harv 🙂

Vi hade nämligen experthjälp inför vår köksrenovering. Det var inredaren Agnetha Esping som var på besök för att försöka hjälpa oss att reda ut våra köksbestyr. Det var himla intressant att låta en kunnig och erfaren person titta på de två rum som i vår vision ska bli ett stort, luftigt, hemtrevligt och praktiskt kök. Just nu är det mörkt, litet och i allra högsta grad ofunktionellt. För lite skåp och skabbigt är min känsla just nu.Och det är inte kul. Men å andra sidan har skåpen suttit i 60 år så det är kanske inte så konstigt att de gjort sitt.

Och för vår del var det så bra att ta dit en utomstående för att få till det sista, för vi har stött och blött i flera år. Till sist kan man inte bestämma nånting! Jo, förresten, var diskbänken skulle vara, det visste jag! 🙂

Agnetha hittade även en central plats för det gamla skolskåpet och det var nog roligast av allt om det kommer att funka. För vi vill ju inte att vårt kök ska se ut som taget ur Ikeakatalogen, det ska vara personligt och värdigt vår gamla skola. Med hjälp av Ikea. Någon annan köksleverantör är av ekonomiska skäl inte aktuellt. Det är ju inte helt gratis att renovera en skolbyggnad på 435 kvadrat om man säger så. Nu ska jag snart ringa snickaren Tomas från Attmar Bygg också och be dem komma och ta ned väggen också så är vi en bit på väg mot drömmen.

Agnetha Esping måttade upp ytan ordentligt.

... och tog bilder för sitt kreativa minnes skull. Här ser man delar av väggen som snart är ett minne blott.

Och vi mätte också upp köket. Ska kontrollmäta i helgen dessutom.

Annonser

Författare: lilestrade

Journalist som bor i en gammal skola med man och två barn i en by utanför Sundsvall.

One thought on “Proffshjälp med köket

  1. Ser ut att bli ett stort och fint kök det där!

    Om jag inte minns helt fel så gjorde Agneta ett gästbesök på en utbildning jag gick, höll en föreläsning om formspråk eller liknande, fascinerande människa det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s