harvs gamla skola

FORMEX: Pressfrukost med champagne

4 kommentarer

I går drog den årliga inredningsmässan Formex igång i Älvsjö. Mässan inleddes med en pressfrukost för flera hundra journalister och bloggare och just pressfrukosten brukar vara bland det mest spännande på hela resan. Där brukar dukningen vara årets trend i en het tolkning.

I år är mässans tema Glorious Mix och lite jet set-känsla, mingelpartyn och lyxig känsla. Det återspeglades även på frukosten som bestod av både sött och salt, champagne och en kopp kaffe. Chokladdesserten var skapad av ingen mindre än Daniel Roos, till vardags kock på Café Opera och även den som svarade för desserten på det kungliga bröllopet. En lyxig frukost, om än lite för  söt att starta dagen med i min mening.

Man ska njuta med ögat lika starkt som med gommen var budskapet på pressfrukosten.

En liten muffins med färskostmousse var det enda "ickesöta" inslaget.

Kolla in mini-macaroonen som huserar på toppen av chokladdesserten!

Mousse med pärontouch.

Författare: lilestrade

Journalist som bor i en gammal skola med man och två barn i en by utanför Sundsvall.

4 tankar om “FORMEX: Pressfrukost med champagne

  1. Åhh, vilken härlig frukost!! 😉

    Trevlig helg!

    Gilla

  2. Visst är det hemskt med så där mycket sötsaker så tidigt på morgonen. Jag tycker det är jättehärligt med kakor och bakverk efter lunch men innan mår man mest illa. Men proffisgt och lyxigt ser det ju ut!

    /Maria

    Gilla

  3. Och moussen serverades i sådana dära IKEA-plastbyttor?

    Gilla

    • Haha, men grejen är den att det ska andas lyx, men behöver inte kosta skjortan. Det är inte märket som är det viktiga enligt trendspanarna på mässan 🙂

      Gilla

Lämna en kommentar